I remember this feeling

Känner mig jätteglad idag. vad kan det bero på tro?

Paniken om att flytta härifrån har kommit tillbaka nu. Jag vet, 4 dagar ifrån att vi får en lägenhet här i Kiruna.. Men jag vill bara göra något. Betala flygresan utomlands och sen hitta ett jobb där som jag kan roa mig med ett tag, tills jag vill hem helt enkelt.

Jag är en vilsen individ. Om jag bara visste vad jag vill göra eller iaf vågade lite mer. Inte att man är på god väg, utan det ska verkställas...
Men det kommer väl med tiden det också får vi hoppas :).


Och vad ska man hitta på idag?.. Om jag ens har orken att göra något återstår att se.. Usch vilken tråkig människa man är..Early

God morgon!.

Klev upp för en halvtimme sen ungefär.
Jag brukar alltid kliva upp någon timme innan jag börjar för att slippa stressa. Men idag blev det lite väl tidigt kanske. 2 och en halv timme innan haha. Men ville inte somna om när jag inte ställt någon klocka :).

Får se hur det går idag. Har något så fruktansvärt ont i ryggen..
Hoppas iaf att dagen går fort för imorgon är det en stor dag, kan vi hoppas iaf :). Hoppas hoppas hoppas att det går bra :)


Bilden har inte så mycket med texten att göra. Men den är bara för söt dem här bilden :)

Dreaming


Det är mycket som händer just nu. Känns det som iaf :).
Väntar på att få påbörja allt i lägenheten. Ojojoj va man kommer spendera tid där innan alla grejjer kan flyttas in. Det är i för sig ganska bra, då får man ju till allt på sitt eget sätt på en gång. :).

Har dessutom sån lust att tatuera mig igen!. Och denna kommer inte vara liten gott folk, och snygg ska den bli haha. Gjorde en tatuering för någon månad sen men blev inte riktigt nöjd..

Meeen.. ja. Sätter väl punkt här då.


Soooooon

Jag vaknade av att jag satte foten i något kallt. Hunden hade spytt i sängen. Eller nja, han hade haft spykalas där uppe och spytt i sängen, på mattan och en gång på golvet...

Planerna är att jag & Ronja ska rensa kläder och städa på övervåningen idag. Vi flyttar ju snart (EN VECKA OCH TVÅ DAGAR KVAR :D) och då vill man få en del bortrensat och ha städat innan man lämnar så att säga.

Sen hade vi & Pontus tänkt köra skoter ner till Jukkas. ´Förhoppningsvis hittar vi en kälke också ;p.

Milo & Pontan


A cup of chocolate..

...och en kaka..


Det är lite dött här, jag vet.. Men har inte haft sån lust att skriva....

Meeeen nu kändes det som att det var dags. Jag & Emma har myst till det på safari och fikat lite. Minns knappt sist jag var och fikade. Usch.. jag jobbar alldeles för mycket..

Det blev tjockfika. Men man måste faktiskt få unna sig ibland.. Tycker jag iaf. :).

Det var väl det.
Haaadeeee
Hejdåmede

I will help you

Det nya året började lite sådär halvt kan man säga.

Det finns så mycket man inte ska eller borde göra. Men man gör det ändå. Det är så dumt. Speciellt när det är så fina människor som gör det.
Man blir så orolig, ledsen och besviken för man tror inte att det finns så nära en.

En sak vet jag; man ska ta vara på sina vänner. Man ska hjälpa dem genom svåra tider och finnas där för dem. En dag är det kanske för sent.

Du ska veta att jag finns här för dig. Jag bryr mig om dig och kommer hjälpa dig genom det här. Du är för bra, du ska inte hålla på med sånt där. Jag finns här för dig.


RSS 2.0